Promotiemateriaal catalogus

Heet Kaarthouders welkom in uw Handelszaak

Dankzij onze online catalogus, is het nooit zo gemakkelijk geweest om uw klanten te laten weten dat u de American Express Kaart aanvaardt. Vul onderstaand formulier in om een sticker of andere artikelen te bestellen. Indien u dit wenst, kan u uw bestelling ook telefonisch doorgeven aan onze klantendienst. Zorg ervoor dat u uw aansluitingsnummer bij de hand heeft wanneer u belt (elk aansluitingsummer begint met 941).

Er kunnen een 15-tal werkdagen overheen gaan voordat uw bestelling geleverd wordt. Hou er rekening mee dat er mogelijk slechts beperkte aantallen van bepaalde materialen beschikbaar zijn.

Verplichte velden zijn aangeduid met een *

American Express Stickers voor betaalautomaat

Aantal

American Express Stickers

Aantal

Deursticker met "Push/Pull" mededeling

Aantal

Sticker met kredietkaarten logo's

Aantal

NIEUW - "Reserved" bordje

Aantal

NIEUW - Rekeninghouder doos

Aantal

Rekeninghouder

Aantal

Gegraveerd blok uit kunststof

Aantal

Blok uit kunststof

Aantal

Pennenhouder

Aantal

Openingsuren bordje

Aantal

Toonbankonderlegger

Aantal

 

Gelieve u tot de Klantendienst te wenden indien u een bestelling wenst te plaatsten met grotere hoeveelheden.

Let op - belangrijke mededeling. Dit materiaal mag alleen worden geplaatst door die Handelszaken, die elk van de afgebeelde Kaarten aanvaarden en toestemming hebben om dit bordje te plaatsen. Als u één van de afgebeelde Kaarten niet of niet langer aanvaardt, dient u deze Kaart van de sticker te verwijderen. Deze handige gecombineerde sticker wordt aan die Handelszaken aangeboden, die elk van de afgebeelde Kaarten aanvaarden en toestemming hebben om de sticker te plaatsen. Dit materiaal werd niet gesponsord door de uitgevers van de respectievelijke Kaarten en het aanbieden van deze sticker geeft niet automatisch de goedkeuring tot aanvaarding van de Kaarten en plaatsing van de sticker in uw Handelzaak.