Dubbele awardmijlen tijdens de eerste 3 maanden

Dubbele awardmijlen tijdens de eerste 3 maanden

De Brussels Airlines American Express Kaarten zijn de snelste manier om meer awardmijlen te verdienen en ze bieden u een heleboel voordelen. Deze zomer hebt u nog een extra reden om de Kaart aan te vragen.

Vraag vóór 31 augustus 2017 uw Brussels Airlines American Express Kaart aan en verdien tweemaal zoveel awardmijlen* voor elke euro uitgegeven met de Kaart tijdens de eerste 3 maanden, voor al uw aankopen! Zo verdient u met de Brussels Airlines Premium American Express Kaart maar liefst 3 awardmijlen voor elke euro die u uitgeeft met de Kaart.

Aarzel dus niet en vraag uw Brussels Airlines Preferred of Premium American Express Kaart vandaag nog aan!

*Voorwaarden van de aanbieding: Het maximum aantal extra awardmijlen dat verdiend kan worden met deze aanbieding is 3000 awardmijlen per kaartrekening (incl. de kaartuitgaven gerealiseerd door bijkomende kaarten). Met deze speciale aanbieding verdient een kaarthouder tweemaal de standard verdienratio (namelijk 2,5 awardmijlen per 1€ uitgegeven met de Preferred Kaart or 3 awardmijlen per 1€ met de Premium Kaart) gedurende een periode van 3 maanden, te tellen van de dag van de aanmaak van de Kaart. Na deze 3 maanden geldt de normale verdienratio. Aanbieding enkel geldig voor nieuwe kaarthouders (niet voor een bijkomende kaart) die hun kaart aanvragen tussen 1/6/2017 en 31/8/2017 en die in de afgelopen 12 maanden geen houder waren van een Miles & More American Express Kaart. Aanbieding houdt enkel rekening met retailaankopen betaald met de Miles & More American Express Kaart aangevraagd tussen 1/6/2017 en 31/8/2017. Geldafhalingen en kaart-gerelateerde kosten (zoals de jaarlijkse Kaartbijdrage) worden niet meegeteld. Aanbieding geldt niet voor bijkomende bonussen, zoals de hogere verdienratio bij aankoop van Brussels Airlines tickets, de jaarlijkse bonus op basis van uw uitgaven of de welkomstbonus. Aanbieding kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen en is niet geldig voor medewerkers van Brussels Airlines en Miles & More Senator leden.
Maak uw reisdromen waar!

Maak uw reisdromen waar!

Vraag nu de Brussels Airlines American Express Kaart aan en zie uw mijlenrekening de hoogte ingaan.

Uw voordelen

Uw voordelen
 • Tot 1,5 awardmijlen per euro die u uitgeeft

  voor al uw aankopen, ook wanneer u niet vliegt

 • Tot 6.000 awardmijlen

  als welkomstbonus

 • Uw awardmijlen vervallen niet langer

  zolang u de Kaart gebruikt

 • Tot 10.000 awardmijlen

  als jaarlijkse bonus (op basis van uw uitgaven)

 • U bent gedekt door een verzekeringspakket

  reisannulering, bagageverzekering, beste prijsgarantie…

Ontdek de Kaarten